The Social Media Club is er voor bedrijven die aan de slag willen met social media. Bedrijven die kiezen voor een diepgaande integratie van social media binnen hun bedrijfscultuur. Dat vraagt moed, tijd en geduld.

We horen regelmatig van klanten dat ze “iets” met social media willen doen. Het wat, hoe & vooral waarom is vaak onduidelijkheid. Ze missen een doel en net dat staat hun succes in de weg. Aan de slag gaan met social media is immers zoveel meer dan het opzetten van een aantal profielen. Al dan niet stilstaan bij wat je wilt bereiken maakt of kraakt je campagne.

We steken de koppen samen, luisteren naar jouw verhaal, zetten je doelen uit en helpen je bepalen welke (social media) tools je hiervoor moet inzetten. We adviseren, volgen op, sturen bij en analyseren.

Het uiteindelijke doel is om via de integratie van social media binnen jouw bedrijfscultuur een mentaliteitsverandering teweeg te brengen. We leven niet meer in een wereld van push, maar van pull. Alles draait om interactie en je kan maar beter deelnemen aan het gesprek.

Geïntereseerd? 

Ontdek onze formules, neem contact met ons op of zak eens af naar een van onze gratis Thinkibars. Time to Get Your Hands Dirty! Time to Get Social!

 
 

 

 

 

Deel deze pagina

FacebookTwitterMore...