Misschien zoek jij wel een andere formule?

Misschien beschikken jij en jouw bedrijf wel over een echte hands on mentaliteit? Je bent ambitieus en wil zo snel mogelijk met je bedrijf aan de slag om Social Media te integreren en dit als team. Een succesvolle integratie begint nu eenmaal vanuit de kern. Jij en je medewerkers vormen de spil van het Social Media verhaal. Jullie willen dan ook graag als groep van start gaan.

Of misschien ben je wel een zelfstandige, die samen met een aantal zelfstandigen uit dezelfde branche staat te springen om met Social Media aan de slag te gaan: retail, horeca, diëtisten, tandartsen, dokters, advocaten, … Je wilt samen met je collega’s info over hoe je aan de slag moet met Social Media en dit specifiek toegespitst op jouw beroep.

The Social Media Club to the rescue!  Wij komen naar jou toe.  We bieden 6 sessies gedurende 6 maanden. Wij zakken elke maand af naar jouw bedrijf of uitvalsbasis om jullie als team onder te dompelen in het Social Media verhaal. Dezelfde inhoud, dezelfde aanpak, dezelfde drive, dezelfde kwaliteit. We zijn er voor een brainstorm, een unieke kijk, een originele campagne. Kortom, om al je ambitieuze en zotte ideeën uit te werken. Daarnaast spitsen we ons materiaal ook toe op jouw branche!

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. We bekijken samen wat we voor jouw bedrijf kunnen doen en gaan na welke formule op jullie lijf geschreven is.

 

 

Deel deze pagina

FacebookTwitterMore...