De vraag van één miljoen: wat is de kost van Social Media nu eigenlijk? Wij kunnen die voor u gedeeltelijk beantwoorden: tijd en geld. Er is veel te lezen, te leren en in de vingers te krijgen, maar dat stuk hebben we voor u al gedaan. Onze tarieven voor social media vindt u hieronder.

Thinkibar: gratis

Een Thinkibar is een gezellig onderonsje met deelnemers van allerlei pluimage: social media experts, online marketeers, marketeers en nieuwsgierigen. Mensen die willen leren. Mensen die verhalen willen uitwisselen. Mensen die bezig zijn met Social Media, quoi. U komt toch ook? ==> check onze kalender!

Intake gesprek: gratis

Tijdens een gesprek van ongeveer een uur proberen we een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw business en uw communicatiebeleid, zowel online als offline. Na dit gesprek maken we afspraken hoe we verder gaan in de toekomst:

  • Gaan we voor een brainstorm en overgieten we u met kennis en ideeën?
  • Wilt u een uitgewerkte analyse en drie concreet toepasbare ideeën?
  • Of hebt u zelf niet voldoende tijd voor uw online communicatie of uw contentplan?

Strategische Brainstorm: 150 euro

Tijdens een brainstorm van één uur leggen we u op basis van het intake gesprek voor wat wij zouden doen en hoe dat dat kan worden uitgevoerd. We geven u onze mening, kennis en ideeën mee zodat jullie daar zelf mee aan de slag kunnen. Trainingen van tools, social networks, consultancy, aanbevelingen op basis van analyse van statistieken, … vallen hier ook onder.

Analyse + 3 concreet uitgewerkte ideeën: 500 euro

Na het intake gesprek werken we niet alleen een rapport af van de huidige situatie, maar adviseren we u ook met drie concreet uit te werken ideeën.

Support Contract: 75 euro

We werken per maand voor een vooraf bepaald (en betaald) aantal uren aan 75 euro per uur. Dit wordt per kwartaal bekeken. Tijdens één uur kunnen we volgende zaken doen:

  • 5 status updates
  • 1 blogposts
  • Redactie van comments
  • Advertentie follow up
  • Cijfers en statistieken analyseren

Workshop: 250 euro

Tijdens een workshop zetten we een bepaald onderwerp hands-on in de kijker. Samen met een kleine groep halen we de theorie én de praktijk aan zodat je nadien zelf aan de slag kan. Deze onderwerpen worden random geselecteerd, maar kunnen ook worden aangedragen. Standaardtarief voor deze workshops is 250 euro per persoon, maar we maken ook workshops (in house en op aanvraag) op maat vanaf 5000 euro.

Trouwe Klanten Beloning

De vrienden van onze vrienden zijn onze vrienden. En lange termijn. Dat zijn maar twee van de heel belangrijke waarden waar wij naar leven. En dat willen we maar wat graag in de praktijk brengen. Daarom hebben we volgend systeem bedacht: Trouwe Klanten Beloning. Wanneer u als klant een nieuw project aanbrengt dat we kunnen uitvoeren, dan bouwt u een tegoed op. 10% van de waarde van het nieuwe project kan u opnemen in diensten van The Social Media Club. Support, korting op workshops, consultancy,… Kwestie van nog lang vrienden te blijven.

 

Wie ben je?

Extra informatie

Je bent toch geen robot?


captcha

Deel deze pagina

FacebookTwitterMore...