De zomer nadert.
Weldra pakken ook wij onze koffers en zoeken we exotischere oorden op.

The Social Media Club ligt echter niet stil in juli en augustus. Integendeel, de zomer is bij uitstek de mooiste tijd van het jaar om als club eens op een totaal andere manier je deuren te openen.

Tijdens de zomer dus geen infosessies of workshops, maar terrasjes en cocktails. Op donderdag 18 juli verandert The Social Media Club van locatie. Tussen 15u en 18u kan je ons vinden in Coffeelabs (Lange Klarenstraat 19, 2000 Antwerpen). Gedurende deze 3u staan we paraat om al jouw vragen over Social Media te bespreken. Advies in ruil voor 1 koffie. We zorgen er verder voor dat we opvallen tussen de andere koffiedrinkers, zodat je ons snel herkent en je vraag op ons kan afvuren.

Op donderdag 29 augustus sluiten we de zomer af met onze allereerste Thinkibar. Het concept? Samen discussiëren, filosoferen, van gedachten wisselen over Social Media. Voor deze eerste editie hebben we een topic gekozen waar ook wij nog vaak ons hoofd over breken: “De ROI van Social Media”. Potentiële klanten willen vaak weten wat hun investering in Social Media hen zal opleveren. Concrete beloftes doen op korte termijn is niet van de poes. Maar hoe overtuig je hen van het tegendeel? Wat zijn sterke argumenten om hun wantrouwen te counteren? Het zijn maar een aantal voorbeelden van de vragen die we die avond in de groep willen gooien. Iedereen is welkom om tussen 16u en 20u mee te discussiëren met  een after work pint in de hand. Input voor een volgende Thinkibar mag uiteraard ook reeds gedeeld worden. Meer informatie over de locatie en de website volgen later.

Vanaf de zomer zijn we er opnieuw met onze “traditionele” formules. Al hopen we dat deze eerste Thinkibar een succes is en dat er ook in de winter heftig gediscussieerd kan worden over Social Media, maar dan met een glühwein in de hand.

Dus, even recapituleren en alles op een rijtje zetten: 

1. Donderdag 18 juli zijn we van 15u tem 18u te vinden in Coffeelabs: spreek ons aan, stel je vraag en wij geven advies in ruil voor een koffie

2. Donderdag 29 augustus organiseren we onze allereerste Thinkibar van 16u tem 20u met als discussiethema “ROI van SM”. Locatie nog te bepalen. Inschrijven kan nu al! Doen dus.

We hopen je deze zomer dus zeker ergens tegen het lijf te lopen!

Zomerse groeten,

Wannes & Ruth 

FacebookTwitterMore...