Op 15 november aanstaande gaan we verder op hetzelfde elan en organiseren we een tweede event, een tweede gratis infosessie zeg maar.

Zeggen we ons oorspronkelijke plan dan vaarwel? Neen, dat zeker niet. Maar tijdens onze eerste event, onze openingssessie, kregen we heel wat feedback. We zouden datgene waarvoor we staan verloochenen, moesten we daar geen oor naar hebben. Wat ons opviel is dat velen nood hebben aan consultancy op maat. We herdachten onze formules. We bieden nog steeds onze 6 sessies aan: in groep of binnen een bedrijf voor meerdere personen. Maar daarnaast kan je ons dus ook contacteren voor consultancy op maat.

En dan zijn er de events. Gamification, lekkere broodjes, een drankje en een eigenzinnige presentatie … Het sloeg aan en wij deden het graag. Meer van dat dachten we. Events waarop we telkens een bepaald onderwerp belichten. Deze events zijn gratis voor u en uw collega’s, kennissen, vrienden. Neem ze dus mee. Deze events willen we aangrijpen om verschillende mensen uit verschillende sectoren samen te brengen en te netwerken.

Het eerstvolgende event staat gepland op 15 november van 16u tem 19u (locatie nog nader te bepalen). We stellen onze nieuwe formules voor en hebben het over de balans tussen online & offline communicatie. Het 1 kan nu eenmaal zonder het ander. Dit is alvast een tipje van de sluier.

Het belooft wederom een drukke dag te worden die 15de november, want diezelfde dag vindt ook onze eerste echte sessie van onze workshopreeks plaats. We zoomen in op het belang van luisteren.

Je kan je nog steeds inschrijven voor onze volledige workshopreeks of voor elke sessie afzonderlijk.
Ook voor deze tweede infosessie kan je je best inschrijven, al is ze gratis.

FacebookTwitterMore...